«Ηχηρή» συμμαχία για τον Χρήστο Μέτιο στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Συμπόρευση με Πέτροβιτς

Με ανακοίνωσή του ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Μέτιος γνωστοποίησε τη συμπόρευσή του με τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως είχε γράψει το kalp19.gr, η σύμπραξη των δύο ανδρών ήταν θέμα χρόνου καθώς οι συζητήσεις και οι ζυμώσεις στα δύο «στρατόπεδα» ήταν πυκνές και οι δύο πλευρές έβλεπαν με καλό μάτι την κοινή κάθοδο.

Η νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά την επίτευξη αυτής της αυτοδιοικητικής συμμαχίας φαίνεται ότι επιφέρει άρδην αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της περιφέρειας ευνοώντας τον νυν περιφερειάρχη και προκαλώντας «πονοκέφαλο» στους έτερους διεκδικητές του περιφερειακού θώκου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: 

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια.

Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη.

Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά.
Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα.

Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά.
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».