Γιώργος Λιάγκας για Μουτσινά: «Με είπε δεινόσαυρο, ο κόσμος κρίνει Νίκο μου πότε θα αποχωρήσουμε»

«Δεν είναι η χρονιά του, δεν έγινε και κάτι. Είναι και τα κανάλια, το περιβάλλον», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στον Νίκο Μουτσινά απάντησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «δεινόσαυρος» και ότι «πρέπει να αποχωρήσει» που είχε πει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.

«Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε και τα νούμερά του, αλλά εντάξει, δεν σημαίνει και κάτι. Κι εμείς τώρα 2-3 μέρες δεν πάμε καλά, δεν σημαίνει τώρα κάτι αυτό με τα νούμερα. Εξάλλου η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται πάντα από τα νούμερα.

Και η αξία του Μουτσινά, παρότι με είπε δεινόσαυρο και ότι πρέπει να αποχωρήσω, δεν πειράζει, να είναι καλά ο άνθρωπος. Ναι ναι, με είπε δεινόσαυρο και ότι πρέπει να αποχωρήσω. Ας μας κρίνει όλους, Νίκο μου, ο κόσμος πότε θα αποχωρήσουμε.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι ο Νίκος είναι από τους πιο ευφυείς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχει δει η ελληνική τηλεόραση, ότι και να λέει για μένα, δεν με πειράζει. Δεν είναι η χρονιά του, δεν έγινε και κάτι. Είναι και τα κανάλια, το περιβάλλον», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Είναι μια χρονιά που ο Alpha πάει καλά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και βλέπουν τα άλλα κανάλια σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές. Αυτή είναι μια αλήθεια, τι να κάνουμε τώρα;».

Πηγή: zappit.gr/