Με ηχηρό μήνυμα Σαμαρά τα εγκαίνια του Νίκα στη Μεσσηνία

Την αισιοδοξία του για νίκη στις περιφερειακές εκλογές του Μαίου ,εξέφρασε ο Παναγιώτης Νίκας , μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Καλαμάτα.

Ο Παν.Νίκας ευχαρίστησε την ηγεσία της ΝΔ για την αμέριστη ,όπως είπε στήριξη και εμπιστοσύνη ,καθώς και τους παριστάμενους Γ.Λαμπροπούλου , Π.Μαντά , Δ.Σαμπαζιωτη , Μ.Χρυσομάλλη , Θ.Βασιλόπουλο, Μ.Οικονομάκου και Ελ.Αλειφέρη.

Παράλληλα άσκησε κριτική στον Γ.Δέδε , κατηγορώντας τον οτι κάνει προεκλογικό αγώνα μοιράζοντας υποσχέσεις για κρατικό χρήμα και χρησιμοποιώντας το κρατικό αυτοκίνητο.

Αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της Πελοποννήσου και δεσμεύτηκε για αποτελεσματική και διαφανή διαχείριση των κρατικών και ευρωπαϊκών πόρων .

Τέλος , παρουσίασε τους 21 υποψηφίους της “Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο” , οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς !

Στην αρχή της εκδήλωσης των εγκαινίων διαβάστηκε θερμό μήνυμα στήριξης του πρ.πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα.

Το ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της “ανεκδιήγητης παρέας” του Πέτρου Τατούλη, όπως την χαρακτήρισε ο κ. Σαμαράς, αναγνώστηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του κ. Νίκα και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τη στάση που θα τηρήσει ο πρώην πρωθυπουργός στην αναμέτρηση των περιφερειακών εκλογών.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του κ. Τατούλη χαρακτηρίζοντας επιτομή του λαϊκισμού την πολιτική του. Ο κ. Νίκας κατηγόρησε τον περιφερειάρχη ότι έδωσε δημόσια έργα μέσω διαγωνισμών στην οικογένειά του, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε ότι η περιφερειακή αρχή διαχειρίστηκε δύο ΕΣΠΑ χωρίς να κατασκευάσει ένα μεγάλο έργο υποδομής. Μιλώντας για τον πολιτισμό, είπε ότι ο κ. Τατούλης σκορπάει χρήματα για να στηρίξει το οικογενειακό του πολιτικό τζάκι.