Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ανδριάνας Ζαρακέλη στον Πειραιά (pics)

Μία εκδήλωση που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις πραγματοίησε η γνωστή δημοσιογράφος Ανδριάνα Ζαρακέλη, σε γνωστό cafe – bar του Πειραιά, με αφορμή την υποψηφιότητά της ως δημοτικός σύμβουλος, στο πλευρό του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Στην «επίσημη πρώτη» της Ανδριάνας Ζαρακέλη, εκτός από πλήθος Περαιωτών που κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο, δίνοντας έτσι και το στίγμα της απήχησης που έχει η ίδια στους συμπολίτες της, παρών ήταν και τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης καθώς και ο φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης.

(Με τον Ηγέτη του Ολυμπιακού και εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη)

(Με τον δήμαρχο Πειραιά και επικεφαλής του «Πειραιά Νικητή», Γιάννη Μώραλη)

Αξίοσημείωτη ήταν η παρουσία πλήθους κορυφαίων στελεχών της ΝΔ – πρ. υπουργών, βουλευτών, πολιτευτών και ΟΝΝΕΔιτών – που έστειλαν το δικό τους «μήνυμα» στήριξης στο πρόσωπο της Ανδριάνας Ζαρακέλη και στον «Πειραιά Νικητή». Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, οι πρώην υπουργοί και νυν βουλευτές Μάκης Βορίδης, Νότης Μηταράκης, Σοφία Βούλτεψη, Γεράσιμος Γιακουμάτος καθώς και ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος έδωσε ιδιαίτερο «παλμό» στην εκδήλωση με τα ένθερμα λόγια του για την Ανδριάνα Ζαρακέλη. Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πολιτευτής της ΝΔ στη Λακωνία Γιάννης Κουλιζάκος, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον βόρειο Τομέα της Αττικής Σάκης Ιωαννίδης καθώς και η γενική γραμματέας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υποψήφια στη Β’ Πειραιά Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

(Με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη)

(Με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη)

(Με τον δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη)

(Ο Μάκης Βορίδης)

(Από αριστερά: Με τους Μαρία Καρρά, Γιώργος Τράγκας, Σοφία Βούλτεψη και Μάκης Γιακουμάτος)

(Με τον Νότη Μηταράκη)

(Με τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη)

(Με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο και τον Πέτρο Μαντούβαλο)

(Ο Γιώργος Καρατζαφέρης)

(Με τον Τάσο Μπιρσίμ)

(Με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη)

(Με τον υποψήφιο βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Σάκη Ιωαννίδη και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο)

(Ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος Μιχάλης Τσιφάκης)

(Με τον υποψήφιο βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Σωτήρη Ησαΐα)

(Με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο)

Το «παρών» έδωσαν και αρκετά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, όπως ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, η ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ και εκ νέου υποψήφια Εύα Καϊλή, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής στη Β΄Πειραιά Σταμάτης Μαλέλης, η αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στον Δυτικό Τομέα της Β΄Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου, ο αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Α΄Αθηνών Σπύρος Καρανικόλας, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στον Πειραιά Μιχάλης Ψαρούδης, ο υποψήφιος βουλευτής Β΄Πειραιά Βασίλης Κατσαφάδος, η υποψήφια βουλευτής στην Α΄Πειραιά Κατερίνα Βουρεξάκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Βροντάκης. κ.α

(Με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη)

(Με την ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ και εκ νέου υποψήφια Εύα Καϊλή)

(Με τον Σταμάτη Μαλέλη και υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στη Β’ Πειραιά)

(Με την αν. εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτή στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου))

Τέλος, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος οι δημοσιογράφοι Γιώργος Τράγκας, Γιώργος Αυτιάς, Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο ανεξάρτητος επίσης βουλευτής Στάθης Παναγούλης, ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη Σταυρούλα Αντωνάκου, ο υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα με τον Γιάννη Σγουρό Μάκης Γιομπαζολιάς

(Με τον Γιώργο Καρατζαφέρη)

(Με τον Γιώργο Αυτιά)

(Από Αριστερά: Η Μαρία Καρρά, ο Γιώργος Τράγκας και η Νάντια Γιαννακοπούλου)

(Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Βροντάκης)

(Με τη Σάσα Σταμάτη)

(Με τον Αντώνη Γλύκα)

(Με την Ειρήνη Κολιδά)

(Με τον Πάνο Σόμπολο)

(Με τον Στάθη Παναγούλη)